La dispozitia dumneavoastra

ÎNTOTDEAUNA ÎN SLUJBA ORGANIZAȚIILOR CARE FORMEAZĂ MAREA FAMILIE A CNSLR-FRĂȚIA SERVICII ȘI SPRIJIN PERMANENT PENTRU MEMBRII SI MILITANTII NOSTRI.

Deşi se consideră că încrederea în sindicate şi reprezentanţii lor este în continuă scădere suntem convinşi că toţi cei de bună credinţă pot aprecia eforturile confederaţiei noastre de a fi la dispoziţia membrilor săi

În momentul de față cetățenii României trebuie să facă față unor constrângreri economice și sociale greu de imaginat cu puțin timp in urmă. Cu atât mai mult, pentru a face față acestor dificultăti, salariații – în fapt membrii noștri de sindicat – au nevoie de sprijin în relația cu un stat tot mai ostil în raport cu oamenii de rând.

C.N.S.L.R.-FRĂŢIA are de apărat poziţia de vârf de lance în cadrul reprezentării sindicale româneşti. Acest lucru este cu atât mai dificil cu cât trebuie să facem faţă unor noi şi diverse atacuri care vin din alte şi alte fronturi, nu doar cele aparţinând sferei politicii sau a mass-media…
Trebuie să realizăm acest lucru deoarece sute şi sute de mii de români şi-au pus încrederea în noi, iar în aceste momente extrem de dificile pentru întreaga societate, putem spune că nici nu mai au în cine altcineva să se încreadă…..
De aceea, vom încerca să vă asigurăm în continuare cele mai bune servicii care să vă ajute în activitatea dumneavoastră de lideri sindicali, de reprezentanţi, de militanţi sau chiar de simpli membri de sindicat.

INFORMATII utile pentru salariati gasiti pe site-ul WWW.RELATII-INDUSTRIALE.RO